Beton cire 
Amersfoort

Heeft u plannen voor uw woning en denk u aan de look van natuursteen of misschien overweegt u wel specifiek beton cire? Bij Stuctuur bent u aan het goede adres: wij verzorgen niet alleen goed stucwerk, we zorgen ook voor een prachtige beton ciré look in uw woning. Dat doen we ook in Amersfoort en omgeving.
Beton Cire past in de woonkamer of badkamer, maar ook bij u op kantoor. Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met ons vakkundige werk. Vanuit onze ervaring zijn we gaan specialiseren in een variatie van beton cire, die nog meer voordelen biedt: BEAL MORTEX. Lees hieronder waarom. 

Nog beter dan Beton Cire:
beal mortex

Beton Ciré is prachtig spul en dat is te merken, want het wordt ook steeds populairder. Er is een toepassing te bedenken voor haast elke ruimte, maar is één nadeel: Om een waterbestendig oppervlakte te krijgen, moet het in meerdere lagen aangebracht worden, want het is van zichzelf niet waterbestendig. Beton Cire heeft een zogenaamde technische laag nodig om echt waterdicht te zijn. Er is een alternatief waar wij  liever mee werken: BEAL MORTEX. 

Het product BEAL MORTEX is een variatie op beton ciré en het is al waterdicht vanaf een laag van slechts 1 mm dikte. Het is een Belgisch product dat 100% natuurlijk is. Houdt u van de uitstraling van natuursteen, maar deinst u terug voor de kosten ervan? Met Mortex kunt u hetzelfde effect bereiken tegen een veel lagere prijs en mét de praktische voordelen! 

Mortex is gemaakt van natuurlijke kalk. Het is een product dat geschikt is voor alle reguliere toepassingen, zoals het pleisteren van wanden en plafonds. Daarnaast is het dus ook prima te gebruiken in kantoren, badkamers, douches en zelfs voor zwembaden en terrassen. Zo creëer je een prachtige uitstraling met een natuurlijke look en weinig gedoe.  

Aanbrengen van beton cire

Bij de toepassing van BEAL MORTEX zijn er drie ingrediënten: korrels, mengvloeistof en kleurpoeder. Als eerste wordt een technische laag aangebracht. Hiervoor worden eerst grove Mortex korrels gemengd met de mengvloeistof. De technische laag zorgt ervoor dat het het oppervlak waterdicht wordt. 

Als u een specifieke kleur heeft gekozen, wordt daarna een extra laag aangebracht die bestaat uit fijnere korrels waarmee het kleurpoeder doorheen gemixt wordt.
*. BEAL biedt een uitgebreide catalogus van kleuren. Voor ieder wat wils. Het is echt de moeite waard wat inspiratie op te doen met behulp deze kleurenkaart.

BEAL MORTEX is een top product als u graag een strakke en uniforme look in uw gehele woning wilt. Het mooie is dat u dan nog steeds de mogelijkheid heeft om te variëren in uitstraling per oppervlakte en per ruimte. U kunt het zelfs toepassen in natte ruimten; zoals een toilet, badkamer of het aanrecht in uw keuken. Een bijkomend voordeel is dat tegels niet meer noodzakelijk zijn, maar optioneel.

Onderhoud

Om het oppervlak in goede conditie te houden en te beschermen tegen vlekken, is het aan te raden het nog te behandelen met een coating. Bijvoorbeeld oil-, wax- of een PU- (Polyurethaan) coating. Dit is optioneel en niet nodig voor het waterbestendige vermogen, toch bevelen we het aan, want dan is het oppervlakte nog makkelijker schoon te houden. 

Bij toepassing in natte ruimten kan wat kalkafzetting optreden. Geen zorgen, met een mengsel van water en azijn is de kalkafzetting weer makkelijk te verwijderen.

Beal Mortex, voordelen op een rij:

 

N

Waterdicht; waterdicht bij slechts 1 mm dikte

N

Schimmelvrij; geen schimmel dankzij de waterdichte eigenschappen

N

Onderhoudsvrij; schoonmaken is makkelijk en kost weinig tijd

N

Goedkoop; door de hoogwaardige dekkingsgraad van BEAL Mortex is het vergeleken met beton ciré goedkoper per oppervlak. 

N

Uitstraling; een erg mooi resultaat. Strak, speels, stijlvol en natuurlijk

Vraag een offerte aan!

Werken met onze professionele stukadoors in Amersfoort?
Neem dan direct contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?