Beton Ciré Amersfoort

U bent op zoek naar experts op het gebied van beton ciré Amersfoort of omgeving? Kijk dan niet verder! Stuctuur is het stukadoorsbedrijf bij wie uw beton ciré project in goede handen is. Wij maken graag woningen en bedrijfspanden exact naar wens en gebruik daarvoor uitsluitend het beste product: BEAL MORTEX.

BEAL MORTEX ONZE BETON CIRE

BEAL MORTEX is de Beton Ciré waar wij bij zweren. Belgisch product en het is 100% natuurlijk. Als u op zoek bent naar een natuursteenlook, waarbij kwaliteit ook belangrijk is dan zit u goed met BEAL MORTEX. Hiermee kan u hetzelfde effect bereiken tegen een lagere prijs.

Naast de prachtige en diverse looks die je ermee kan maken zijn er ook nog wat belangrijke voordelen. Beton Cire van BEAL Mortex is namelijk ook perfect om te gebruiken in vochtige ruimten zoals keukens en badkamers, maar ook voor een zwembad of terras.
Zo creëer je een prachtige look, zonder gedoe.

BEAL MORTEX is van zichzelf namelijk al waterdicht is bij een bestrijking van 1 mm dikte. Het probleem met de meeste alternatieve Beton Ciré producten, is dat ze waterdicht gemaakt moeten worden middels een nabehandeling en die nabehandeling moet elke zoveel jaar opnieuw toegepast worden anders krijg je ellende. Dat hoeft niet met BEAL. 

Beton Cire Amersfoort

Toepassing beton cire

Beton Ciré wordt aangebracht in meerdere lagen. De eerste laag heet ook wel de technische laag. Deze laag dient om het oppervlak waterdicht te maken. Hiervoor worden grove Mortex korrels gemengd met mengvloeistof en dit komt heel nauw kijken. 
Wilt u een specifieke kleur, dan wordt vervolgens boven de technische laag een extra laag aangebracht die bestaat uit fijnere korrels met kleurenpoeder. Bij BEAL MORTEX hebben we altijd te maken met een mix van korrels, mengvloeistof en kleurenpoeder.  BEAL heeft een uitgebreide catalogus met kleuren (bekijk en download de kleurenkaart). De mogelijkheden zijn eindeloos

ONDERHOUD

Vervolgens passen we nog een laatste laag toe: De coating, dit doen we om het oppervlak goed te conserveren en te beschermen tegen vlekken. Er zijn meerdere smaken coating. Afhankelijk van de omstandigheden in de ruimte kieze we uit coating van Polyurethaan (PU), wax of olie. 

Dankzij de gladde afwerking is BEAL MORTEX is ook gemakkelijk schoon te houden. Kalkafzetting in natte ruimten is niet te vermijden, maar dat is gemakkelijk te verwijderen met een mengsel van water en azijn.

De voordelen van onze beton cire Amersfoort

N

Betoncire Amersfoort van BEAL MORTEX is waterdicht bij 1 mm dikte. Geen nabehandeling nodig om waterdicht te maken. Dit voorkomt terugkerend onderhoud, wat bij goedkopere producten wel het geval is. 

N

Zo weer schoon! Doordat we altijd voor de juiste coating zorgen bij de toepassing van MORTEX, is het makkelijk schoon te maken en krijg je geen vervelende vlekken.

N

Aangebracht door vakmannen en liefhebbers van het spul. De Beton Ciré looks die we hiermee maken vinden wij zelf ook super gaaf en daarom doen we er alles aan om tot het mooiste resultaat te komen voor onze klanten.

N

Garantie,we geloven in de kwaliteit van ons werk en in de kwaliteit van BEAL MORTEX. Daarom geven we 10+ jaar garantie op ons Beton Ciré werk. Vul het formulier hieronder in om contact op te nemen over de details. 

N

De mooie look en veelzijdigheid! Alles is mogelijk. Koud, warm, natuurlijk of speels of kleurrijk, het kan. Het resultaat is telkens weer verbluffend.  

Stucadoor Veenendaal Pieter-jan

Meer Weten?

Wilt u meer weten over Beton Ciré Amersfoort of waarom wij uitsluitend met BEAL MORTEX werken?
Neem dan gerust contact met ons op en vul het formulier hieronder in.
We zijn ook altijd bereid met u mee te denken vanuit onze ruime ervaring.  

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?