Beton cire 
Ede

Op zoek naar een beton ciré specialist in Ede? Dan bent u bij Stuctuur aan het goede adres: wij verzorgen niet alleen goed stuc werk, maar creëren ook een prachtige beton ciré look in uw woning. Van woonkamer tot badkamer en kantoorruimte. Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met ons vakkundige werk en het top product dat we hiervoor gebruiken: BEAL MORTEX.

beal mortex onze Beton Cire

Beton ciré is prachtig spul, er is een mooie toepassing te bedenken voor zo’n beetje alle ruimten die u zich kan voorstellen, maar het heeft één groot nadeel: Het moet in meerdere lagen aangebracht worden, want het materiaal is van zichzelf niet waterbestendig. Er is een extra toplaag nodig om dat te bereiken.. 

Het product BEAL MORTEX is een variatie op beton ciré die van zichzelf al waterdicht is vanaf 1 mm dikte. Het is een Belgisch product dat 100% natuurlijk is. Houdt u van natuursteen, maar deinst u terug voor de kosten ervan? Met BEAL MORTEX kunt u hetzelfde effect bereiken tegen een veel lagere prijs en ook met de praktische voordelen! 

Mortex is gemaakt van natuurlijke kalk en is bij uitstek geschikt om uw ruimten een strakke, eigentijdse ‘beton’ look te geven. Met Mortex hebt u dus een product dat geschikt is voor alle reguliere toepassingen, zoals pleisteren van wanden en plafonds, maar het misstaat ook niet in een kantoorpand. Daarnaast is het dus ook prima te gebruiken in badkamers, douches en zelfs voor zwembaden en terrassen. Zo creëer je een prachtige uitstraling, zonder gedoe. Na-behandelen tegen vocht is ook niet nodig, dus dat scheelt u ook weer in de kosten! 

Toepassing beton cire

Bij het aanbrengen van BEAL MORTEX gaat hem om drie ingrediënten: korrels, mengvloeistof en kleurpoeder. Om te beginnen wordt altijd een technische laag aangebracht. Deze laag dient om het oppervlak waterdicht te maken. Daarvoor worden grove Mortex korrels gemengd met de mengvloeistof.

Wilt u een specifieke kleur, dan wordt vervolgens een extra laag aangebracht die bestaat uit fijnere korrels. BEAL heeft een uitgebreide catalogus van eigen kleuren. Het is echt de moeite waard daar eens wat inspiratie over op te doen (bekijk en download de kleurenkaart).

Wilt u een uniforme strakke look in uw gehele woning, maar toch ook de mogelijkheid te variëren in uitstraling per oppervlakte of per ruimte? Dan is BEAL MORTEX perfect geschikt. U kunt het toepassen in natte ruimten, maar ook gebruiken voor bijvoorbeeld het aanrecht in uw keuken. Bijkomend voordeel: u hoeft niet meer te (laten) tegelen.

Onderhoud

BEAL MORTEX is gemakkelijk schoon te houden vanwege de gladde afwerking. Om het oppervlak goed te conserveren en te beschermen tegen vlekken, is het aan te raden dit te behandelen met een coating. Bijvoorbeeld wax-, een PU- (Polyurethaan) of een oil coating. Dit is optioneel en niet nodig voor het waterbestendige vermogen, toch bevelen we het aan.

Bij gebruik in natte ruimten kan natuurlijk kalkafzetting optreden, maar dat is gemakkelijk te verwijderen met een mengsel van water en azijn.

voordelen van Beal Mortex

 

N

Waterdicht, betoncire van BEAL MORTEX is al waterdicht bij 1 mm dikte

N

Schimmelvrij, dankzij waterdichtheid ook geen schimmel;

N

Onderhoudsvrij, makkelijk schoon te maken;

N

Goedkoop ten opzichte van reguliere betonciré, maar wel van top kwaliteit;

N

Uistraling, het ziet er goed uit

Vraag een offerte aan!

Werken met onze professionele stukadoors in Ede?
Neem dan direct contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?