Beton cire 
VEENENDAAL

U bent op zoek naar een betonciré specialist in Veenendaal? Dan is de keus snel gemaakt: Stuctuur is het stukadoorsbedrijf in Veenendaal bij wie niet alleen uw stucwerk, maar ook uw beton ciré look in goede handen is. Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met ons vakkundige werk en het top product dat we gebruiken: BEAL MORTEX.

beal mortex onze Beton Cire

De beton ciré waar wij naar uitsluitend mee werken is BEAL MORTEX. Het is een Belgisch product dat 100% natuurlijk is. Houdt u van natuursteen maar deinst u terug voor de kosten ervan? Met BEAL MORTEX kunt u hetzelfde effect bereiken tegen een veel lagere prijs en ook met praktische voordelen! 

Mortex is gemaakt van natuurlijke kalk en is bij uitstek geschikt om uw ruimten een strakke, eigentijdse ‘beton’ look te geven. Bijkomend voordeel is dat BEAL MORTEX al vanaf 1mm dikte WATERDICHT is. Met Mortex hebt u dus een beton ciré product dat geschikt is voor alle reguliere toepassingen, zoals pleisteren van wanden en plafonds. Daarnaast is het dus ook prima te gebruiken in badkamers, douches en voor zwembaden en terrassen. Zo creëer je een prachtige look, zonder gedoe. Na-behandelen tegen vocht is ook niet nodig, dus dat scheelt u ook weer in de kosten!

Toepassing beton cire

Bij BEAL MORTEX hebben we te maken met drie ingrediënten: korrels, mengvloeistof en kleurenpoeder. Om te beginnen wordt altijd een technische laag aangebracht. Deze laag dient om het oppervlak waterdicht te maken. Daarvoor worden groffe Mortex korrels gemengd met de mengvloeistof. Wilt u een specifieke kleur, dan wordt vervolgens een extra laag aangebracht die bestaat uit fijnere korrels. BEAL heeft een uitgebreide catalogus van eigen kleuren (bekijk en download de kleurenkaart).

Wilt u een uniforme strakke look in uw gehele woning? Dan is Beal Mortex perfect geschikt. U kunt het toepassen in natte ruimten, maar ook gebruiken voor bijvoorbeeld het aanrecht in uw keuken. Bijkomend voordeel: u hoeft niet meer te (laten) tegelen.

Onderhoud

BEAL MORTEX is gemakkelijk schoon te houden vanwege de gladde afwerking. Om het oppervlak goed te conserveren en te beschermen tegen vlekken, is het aan te raden dit te behandelen met een coating. Bijvoorbeeld wax-, een PU- (Polyurethaan) of een oil coating. 
Bij gebruik in natte ruimten kan kalkafzetting optreden, maar dat is gemakkelijk te verwijderen met een mengsel van water en azijn.

voordelen van Beal Mortex

 

N

Betoncire van BEAL MORTEX is al waterdicht bij 1 mm dikte;

N

Makkelijk schoon te maken;

N

Goedkoop ten opzichte van reguliere betonciré, maar wel van top kwaliteit;

N

Een mooie industriële look;

Vraag een offerte aan!

Werken met onze professionele stukadoors in Veenendaal?
Neem dan direct contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?