Beton Ciré VEENENDAAL

U bent op zoek naar een betonciré specialist in Veenendaal of omgeving? Dan zit u goed! Stuctuur is het stukadoorsbedrijf uit Veenendaal bij wie niet alleen uw stucwerk, maar ook uw beton ciré project in goede handen is. Wij hebben al veel klanten blij gemaakt met ons vakkundige werk en het top product dat we hierbij gebruiken: BEAL MORTEX.

BEAL MORTEX ONZE BETON CIRE

De beton ciré waar wij mee werken is BEAL MORTEX. Het is een Belgisch product dat 100% natuurlijk is. Houdt u van natuursteen maar deinst u terug voor de kosten ervan? Met BEAL MORTEX kunt u hetzelfde effect bereiken tegen een lagere prijs en ook met praktische voordelen! 

Mortex is gemaakt van natuurlijke kalk en is bij uitstek geschikt om uw ruimten een strakke, eigentijdse ‘beton’ look te geven. Bijkomend voordeel is dat BEAL MORTEX al vanaf 1mm dikte WATERDICHT is. Met Mortex hebt u dus een beton ciré product dat geschikt is voor alle reguliere toepassingen, zoals pleisteren van wanden en plafonds. Daarnaast is het dus ook prima te gebruiken in badkamers, douches en voor zwembaden en terrassen. Zo creëer je een prachtige look, zonder gedoe. Na-behandelen tegen vocht is ook niet nodig, dus dat scheelt u ook weer in de kosten! 

Beton Ciré Veenendaal kleurenspectakel

Toepassing beton cire

Bij Beton Ciré van BEAL MORTEX hebben we te maken met drie ingrediënten: korrels, mengvloeistof en kleurenpoeder. Om te beginnen wordt altijd een technische laag aangebracht. Deze laag dient om het oppervlak waterdicht te maken. Daarvoor worden groffe Mortex korrels gemengd met de mengvloeistof. Wilt u een specifieke kleur, dan wordt vervolgens een extra laag aangebracht die bestaat uit fijnere korrels. BEAL heeft een uitgebreide catalogus van eigen kleuren (bekijk en download de kleurenkaart).

Wilt u een uniforme strakke look in uw gehele woning? Ook dan is Beal Mortex perfect geschikt. U kunt het toepassen in natte ruimten, maar ook gebruiken voor bijvoorbeeld het aanrecht in uw keuken. Bijkomend voordeel: u hoeft niet meer te tegelen.

ONDERHOUD

BEAL MORTEX is gemakkelijk schoon te houden vanwege de gladde afwerking. Om het oppervlak goed te conserveren en te beschermen tegen vlekken, is het wel aan te raden dit te behandelen met een coating. Hiervan zijn verschillende opties mogelijk; bijvoorbeeld een coating van wax, PU- (Polyurethaan) of olie. 
Bij gebruik in natte ruimten kan kalkafzetting optreden, maar dat is gemakkelijk te verwijderen met een mengsel van water en azijn.

De voordelen van onze beton cire Veenendaal

N

Betoncire van BEAL MORTEX is al waterdicht bij 1 mm dikte

N

Makkelijk schoon te maken

N

Goedkoop ten opzichte van reguliere betonciré, maar wel van top kwaliteit!

N

De mooie look! Natuursteen, industriëel, zacht en strak alles is mogelijk.

Stucadoor Veenendaal Pieter-jan

Meer Weten?

Werken met een stucadoor in Veenendaal? Neem dan contact met ons op.

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?