Beton Ciré Wageningen

U bent op zoek naar experts op het gebied van beton ciré Wageningen of omgeving? Kijk dan niet verder! Stuctuur is het stukadoorsbedrijf bij wie uw beton ciré project in goede handen is. Wij maken graag woningen en bedrijfspanden exact naar wens en gebruik daarvoor uitsluitend het beste product: BEAL MORTEX.

BEAL MORTEX ONZE BETON CIRE

BEAL MORTEX, de absolute nummer 1 op het gebied van Beton ciré. Het is een Belgisch product dat 100% natuurlijk is. Houdt u misschien van natuursteen maar deinst u terug voor de kosten ervan? Met BEAL MORTEX kunt u hetzelfde effect bereiken tegen een lagere prijs en met nog wat praktische voordelen! 

Mortex is gemaakt van natuurlijke kalk en is bij uitstek geschikt om uw ruimten een strakke, eigentijdse ‘beton’ look te geven. Een groot voordeel is dat BEAL MORTEX van zichzelf al waterdicht is bij 1 mm dikte.  Daardoor is het naast de reguliere toepassingen, jusitook prima te gebruiken in vochtige ruimten zoals badkamers, maar ook voor een zwembad of terras. Zo creëer je een prachtige look, zonder gedoe.

Het probleem met de meeste alternatieve Beton Ciré producten, is dat ze waterdicht gemaakt moeten worden middels een nabehandeling en die nabehandeling moet elke zoveel jaar opnieuw toegepast worden anders krijg je ellende. Dat hoeft niet met BEAL. 

Beton Cire Wageningen Badkamer

Toepassing beton cire

Om te beginnen wordt altijd een technische laag aangebracht. Deze laag dient om het oppervlak waterdicht te maken. Daarvoor worden groffe Mortex korrels gemengd met de mengvloeistof.
Bij BEAL MORTEX hebben we altijd te maken met korrels, mengvloeistof en kleurenpoeder.  
Wilt u een specifieke kleur, dan wordt vervolgens boven de technische laag een extra laag aangebracht die bestaat uit fijnere korrels. BEAL heeft een uitgebreide catalogus van eigen kleuren (bekijk en download de kleurenkaart).

Wilt u een uniforme strakke look in uw gehele woning? Ook dan is Beal Mortex perfect geschikt. U kunt het toepassen in natte ruimten, maar ook gebruiken voor bijvoorbeeld het aanrecht in uw keuken. Bijkomend voordeel: u hoeft niet meer te tegelen.

ONDERHOUD

BEAL MORTEX is gemakkelijk schoon te houden vanwege de gladde afwerking. Om het oppervlak goed te conserveren en te beschermen tegen vlekken, behandelen we het met een coating. Afhankelijk van de omstandigheden in de ruimte en de lichtval kiezen we uit de volgende opties; bijvoorbeeld een coating van olie, wax of PU- (Polyurethaan). 
Bij gebruik in natte ruimten kan uiteraard kalkafzetting optreden, maar dat is gemakkelijk te verwijderen met een mengsel van water en azijn.

De voordelen van onze beton cire Wageningen

N

Betoncire van BEAL MORTEX is zonder extra nabehandeling al waterdicht bij 1 mm dikte. Dit is uniek en  zo voorkom je onderhoud dat elke 5 jaar moet gebeuren. 

N

Makkelijk schoon te maken. Doordat we altijd voor de juiste coating zorgen bij de toepassing van MORTEX, is het makkelijk schoon te maken en krijg je geen vlekken

N

Goedkoop ten opzichte van natuursteen, duurder dan alternatieven, maar dat is met een reden. Dit spul is van absolute top kwaliteit

N

Garantie, omdat we geloven in de kwaliteit van ons werk en in de kwaliteit van BEAL MORTEX geven we 10+ jaar garantie op ons Beton Ciré werk. Neem contact op voor de details. 

N

De mooie look en veelzijdigheid! Alles is mogelijk. Koud, warm, natuurlijk of speels of kleurrijk, het kan. 

Stucadoor Veenendaal Pieter-jan

Meer Weten?

Wilt u meer weten over Beton Ciré Wageningen of waarom wij uitsluitend met BEAL MORTEX werken? Neem dan gerust contact met ons op.

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?