Beton cire
Wageningen

Bent u op zoek naar een beton ciré specialist in Wageningen of de omgeving van Wageningen? Bij Stuctuur bent u aan het goede adres: wij verzorgen niet alleen goed stucwerk. We zorgen ook voor een prachtige beton ciré look in uw woning. Van woonkamer tot badkamer, maar ook bij u op kantoor. Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met ons vakkundige werk. We gebruiken BEAL MORTEX. Lees hieronder waarom. 

beal mortex onze Beton Cire

Beton ciré is prachtig spul, er is een mooie toepassing te bedenken voor zo’n beetje alle ruimten die u zich kan voorstellen, maar het heeft één groot nadeel: Het moet in meerdere lagen aangebracht worden, want het is van zichzelf niet waterbestendig, het heeft een toplaag nodig om echt waterdicht te zijn. Gelukkig is daar een kwalitatief hoogstaande oplossing voor.

Het product BEAL MORTEX is een variatie op beton ciré die van zichzelf al waterdicht is vanaf 1 mm dikte. Het is een Belgisch product dat ook 100% natuurlijk is. Houdt u van natuursteen, maar deinst u terug voor de kosten ervan? Met BEAL MORTEX kunt u hetzelfde effect bereiken tegen een veel lagere prijs en met de praktische voordelen! 

Mortex is gemaakt van natuurlijke kalk en is bij uitstek geschikt om uw ruimten een eigentijdse ‘beton’ look te geven. Het is een product dat geschikt is voor alle reguliere toepassingen, zoals het pleisteren van wanden en plafonds, maar het misstaat ook niet in een kantoorpand. Daarnaast is BEAL MORTEX dus ook prima te gebruiken in badkamers, douches en zelfs voor zwembaden en terrassen. Zo creëer je een prachtige uitstraling, zonder gedoe. Na-behandelen tegen vocht is ook niet nodig, dus dat scheelt u ook weer in de kosten! 

Toepassing beton cire

Bij het aanbrengen van BEAL MORTEX gaat hem om drie ingrediënten: korrels, mengvloeistof en kleurpoeder. Om te beginnen wordt een technische laag aangebracht. Deze laag dient om het oppervlak waterdicht te maken. Hiervoor worden eerst grove Mortex korrels gemengd met de mengvloeistof.

Wilt u een specifieke kleur, dan wordt vervolgens een extra laag aangebracht die bestaat uit fijnere korrels. BEAL heeft een uitgebreide catalogus van kleuren over het hele spectrum. Het is echt de moeite waard daar eens wat inspiratie over op te doen (bekijk en download de hier kleurenkaart).

BEAL MORTEX ik perfect geschikt voor een strakke en uniforme look in uw gehele woning die toch voldoende variatie heeft. Het geeft u namelijk mogelijkheid om te variëren in uitstraling per oppervlakte en per ruimte.  U kunt het zelfs toepassen in natte ruimten, maar ook gebruiken voor bijvoorbeeld het aanrecht in uw keuken. Bijkomend voordeel: u hoeft niet meer te (laten) tegelen.

Onderhoud

BEAL MORTEX is makkelijk schoon te houden vanwege de gladde afwerking. Om het oppervlak goed te behouden en te beschermen tegen vlekken, is het aan te raden dit te behandelen met een coating. Bijvoorbeeld wax-, een PU- (Polyurethaan) of een oil coating. Dit is optioneel en niet nodig voor het waterbestendige vermogen, toch bevelen we het aan.

Bij gebruik in natte ruimten kan natuurlijk kalkafzetting optreden, maar dat is gemakkelijk te verwijderen met een mengsel van water en azijn.

voordelen van Beal Mortex

 

N

Waterdicht; beton cire van BEAL MORTEX is waterdicht bij slechts 1 mm dikte

N

Schimmelvrij; dankzij de waterdichte eigenschappen ook geen schimmel

N

Onderhoudsvrij; zeer makkelijk schoon te maken

N

Goedkoop; vooral ten opzichte van reguliere beton ciré, maar wel van top kwaliteit

N

Uitstraling; het ziet er gewoon erg goed uit

Vraag een offerte aan!

Werken met onze professionele stukadoors in Wageningen?
Neem dan direct contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?