Klanten over stuctuur

Wij praten graag over ons bedrijf, want we zijn er trots op. Onze klanten kunnen er echter ook wat van. We krijgen regelmatig een mooie terugkoppeling van een tevreden klant en als kroon op ons werk ontvangen we ook nog prachtige reviews. Hier vind je onze Google  Reviews.

Reviews

Vollewens 85, Veenendaal

5,0 24 reviews

 • Avatar Tieme Pool ★★★★★ 2 weken geleden
  Tips voordat je laat stucen:
  1. Check voordat Structuur komt opmeten even of er losse stukken oud pleisterwerk zitten. Bij ons bleek de oude granol-laag niet goed voorgestreken en viel er zo af. Op de dag dat Structuur aan de slag moest,
  … lees meer bleek dat ik dit er nog allemaal af moest halen. Gelukkig waren ze flexibel in de planning en van begin af aan meedenkend.
  Goede vakmensen herken je ook aan eerlijkheid als het niet leuk is: als zij niet gezegd hadden dat ze niet over het oude pleisterwerk wilden stucen, had ik nu een bak ellende omdat het stucwerk er af komt zetten.
  2. Kijk even of je MP 75 Diamant wil. Extra sterke stuclaag en extra duur. Want gips zelf is vrij zacht.
  De heren werken netjes en zijn ontzettend gezellig om in huis te hebben. Ook toen ze een extra set handen nodig hadden namen ze een goede compagnon mee. Geen gasten die niks kunnen, maar kerels die hard lachen en hard werken.
  Het stucwerk zelf is prachtig geworden, evenals het schilderwerk. Qua prijs zijn ze niet de duurste en niet de goedkoopste. Qua prijs/kwaliteit verhouding: bij de volgende klus bel ik Structuur weer!!
  Leuk: wij waren op vakantie toen ze gingen schilderen. Zeer betrouwbaar en netjes achtergelaten. Hun stoepkrijtwerk is net zo strak als de stuc. Heel leuk gedaan!!
 • Avatar Elly Lucas ★★★★★ 2 maanden geleden
  Bij het eerste bezoek klikte het al goed met mijn verstandelijk beperkte zus. In haar appartement moesten de muren opnieuw glad gemaakt worden. kregen hele goede adviezen hoe met stopcontacten in de muur omgegaan moest worden. Afspraken … lees meer maken ging goed. En het werk dat ze hebben afgeleverd is heel goed. hele mooie gladden muren hebben we nu weer. Murenwaren voorzien van erg lelijke structuur verf, die nergens gelijk was van structuur. van heel grof tot heel fijn. En nu nadat de heren van Stukadoorsbedrijf Stuctuur aan de slag gegaan zijn hebben we weer hele mooie gladde muren. Heren nogmaals supper bedankt. En ook de manier hoe jullie mijn zus betrokken bij de werkzaamheden was supper.
  Deze heren zou ik gelijk weer vragen voor een klus.
 • Avatar Ingrid Drost ★★★★★ 2 maanden geleden
  Bij ons hebben ze het plafond strak gemaakt en hebben ze de meeste muren strak gemaakt en afgewerkt met beton ciré . Onze ervaringen met Pieter en Gertjan van Stuctuur zijn: om te beginnen korte communicatie lijn , daardoor snelle reactie, … lees meer afspraken die na gekomen worden en dat door vriendelijke stukadoors die echt passie hebben met hun vak en daar trots op zijn. Mooi om te zien dat niet alleen wij maar zij ook blij waren met het resultaat. Hoe langer we het nu hebben des te mooier we het vinden. We zouden niet anders meer willen. Top resultaat! Mochten we stucwerk of onderhoud nodig hebben dan zouden we hun zekers weer vragen. Bedankt voor de fijne samenwerking Pieter en Gertjan.
 • Avatar Tjerk Hubregtse ★★★★★ 4 maanden geleden
  Stuctuur zouden wij zeer aanbevelen. Door de duidelijke communicatie en afspraken kwamen we niet ineens voor verrassingen te staan, zowel financieel niet als logistiek. De mannen van stuctuur dachten proactief mee en waren flexibel toen … lees meer bleek dat de planning wat omgegooid moest worden. Ook werd er snel gereageerd op vragen als we die tussentijds hadden. De mannen van stuctuur werken met een positieve houding en gaven ons het vertrouwen om het volledig aan hun over te laten. Daarnaast zijn we ontzettend blij met het strakke resultaat!
 • Avatar Geertrude Capellen ★★★★★ 9 maanden geleden
  Echte vakmensen! Ze denken goed mee en streven hoge kwaliteit na, met minder zijn ze niet tevreden.
 • Avatar Maarten Wieman ★★★★★ 3 jaar geleden
  De mannen van Stuctuur hebben onze woonkamer, keuken en aanbouw onder handen genomen.
  Ik wilde graag een ondernemer uit (regio) Veenendaal de klus laten doen. Geen spijt van gekregen.
  Maakten al snel tijd om te inventariseren hoe groot
  … lees meer de klus zou zijn om tot een passende offerte te komen.
  Werken strak en netjes. Communiceren goed, zijn goed bereikbaar. Van harte aanbevolen.
  Top resultaat.
 • Avatar Joram van Roosendaal ★★★★★ 3 jaar geleden
  De vakmannen van Stuctuur hebben ons huis gestuct en de badkamer gedaan met beton cire. Wat-een-vakmannen! Pieter-Jan en Gertjan weten echt wat ze doen en komen alle afspraken na. Naast dat we erg tevreden zijn over het eindresultaat wat … lees meer het ook nog eens een hele prettige samenwerking. Bedankt mannen!
 • Avatar Ben Heitink ★★★★★ 3 jaar geleden
  Ben sinds kort met pensioen, en ben bezig met verbouwen.
  Heb Structuur ingehuurd om bij mij de benedenverdieping te stucadoren.
  Heb zelf meer als 40 jr in de bouwwereld als installateur bezig geweest en best wel het een en ander gezien,
  … lees meer o.a. stucwerk.
  Kan niet anders concluderen dat deze jongens eerste klas vakwerk leveren en voor een redelijke prijs. Het was ook prettig in omgang en na oplevering werd alles netjes opgeruimd. Dus voor ieder die stucadoorswerk wil van een hoge kwaliteit en voor een redelijke prijs, is stucadoorsbedrijf STRUCTUUR een echte aanrader.
  Ben & Marjo Heitink
 • Avatar Paula van Zanten ★★★★★ 3 jaar geleden
  Stuctuur kwam bij ons om meerdere kamers met granol glad te stucen. Wij zijn blij met het resultaat. Twee gezellige en vakbekwame mannen! Wij zouden ze zeker terug vragen voor een klus in de toekomst.
 • Avatar Jan Willigenburg ★★★★★ 3 jaar geleden
  Vriendelijk, schoon achter gelaten, en goed werk geleverd. Super 👍
 • Avatar Arie Drost ★★★★★ 3 jaar geleden
  Aardige mannen en strak werk, Wij zijn er blij mee
 • Avatar Nicolien Ricken ★★★★★ 4 jaar geleden
  Gert-Jan en Pieter-Jan leveren echt vakwerk!! Ze werken erg netjes en heel snel, ze zijn bij ons ook flexibel geweest in hun tijd wat voor ons erg fijn was!
  Er werd goed meegedacht hoe de dingen net iets mooier konden dan hoe wij ze bedacht
  … lees meer hadden, dus een perfect resultaat.
  Wij zouden ze zeker nogmaals vragen in de toekomst mocht het nodig zijn:-)
 • Avatar Gerralt vanS ★★★★★ 4 jaar geleden
  Stuctuur heeft bij ons het hele huis gestuct. We hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Grote voordeel ook is dat Gert-jan een achtergrond als timmerman heeft, waardoor niet alleen het stucwerk kaarsrecht is, maar hij ook goede … lees meer tips had. Daarbij met beide heren een erg prettige communicatie en afspraak is afspraak. Ik kan ze zeker aanbevelen.
 • Avatar Marijn vd Boogaard ★★★★★ 4 jaar geleden
  Top kwaliteit stucwerk! Strak gestuct en overal netjes afgewerkt. Fijne mensen in de omgang.
 • Avatar Chantal Tisserand ★★★★★ 4 jaar geleden
  De mannen van Stuctuur zijn eerst vrijblijvend komen kijken naar de werkzaamheden. Vervolgens kwam er al snel een offerte, waarin was meegenomen dat ik een aantal voorbereidende werkzaamheden zelf zou doen. Het materiaal daarvoor hebben … lees meer zij geleverd zodat alles goed voorbereid kon worden voor het stucwerk. Tussendoor een paar keer kort contact gehad, vragen werden snel beantwoord.
  Het stucen is snel en netjes gedaan en na afloop werd alles keurig opgeruimd. Het afkitten van de naden heeft de finishing touch gegeven. Beslist een aanrader om met hen in zee te gaan !

Heldere afspraken

U wilt graag weten waar u aan toe bent als u ons inhuurt. Daarom komen wij als eerste bij u langs om kennis te maken en te inventariseren wat uw wensen zijn. We inspecteren de woning en kunnen u op verzoek adviseren over de keuze van stucwerk, materialen en kleuren. Op basis van deze inventarisatie komen wij met een prijsvoorstel en kunnen we een indicatie geven hoe lang de klus gaat duren.

Prettig voor u is dat wij werken met duidelijke prijsafspraken. U weet vooraf waar u aan toe bent en latere verrassingen worden zo voorkomen. Pas als alles duidelijk is, gaan wij voor u aan de slag!

ADRES

Vollewens 85
3905 WZ Veenendaal
info@stuctuur.nl

PIETER-JAN

06 - 31 91 70 29

pieterjan@stuctuur.nl

GERTJAN

06 - 12 17 97 77
gertjan@stuctuur.nl

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?