WIJ ZIJN

STUCTUUR

De vakmensen van Stuctuur verzorgen het stucwerk en sauswerk in Veenendaal en omgeving bij particulieren en bedrijven. Wij adviseren u graag over de keuze tussen de verschillende materialen en afwerkingen.

Stuctuur

Waarom kiest u voor Stuctuur? Omdat u zo verzekerd bent van vakmanschap en de toepassing van de beste materialen. Laat u uw wanden of plafonds stucen, dan wilt u natuurlijk een perfecte afwerking en een duurzaam resultaat. Wij zijn ervaren stucadoors en onze vele tevreden klanten zijn enthousiast over onze professionaliteit en toewijding. Met Stuctuur bent u verzekerd van een strak resultaat, van een prettige communicatie en een schone oplevering.

 

Wij leveren vakwerk

U wilt graag weten waar u aan toe bent als u ons inhuurt. Daarom komen wij als eerste bij u langs om kennis te maken en te inventariseren wat uw wensen zijn. We inspecteren de woning en kunnen u op verzoek adviseren over de keuze van stucwerk, materialen en kleuren. Op basis van deze inventarisatie komen wij met een prijsvoorstel en kunnen we een indicatie geven hoe lang de klus gaat duren.

Prettig voor u is dat wij werken met duidelijke prijsafspraken. U weet vooraf waar u aan toe bent en latere verrassingen worden zo voorkomen. Pas als alles duidelijk is, gaan wij voor u aan de slag!

Wilt u een indruk krijgen van hoe wij werken,  bekijk dan onze afgeronde projecten.

Werken met stuctuur

N

Prettige communicatie met korte lijnen;

N

Ons motto is: ‘Afspraak is afspraak’;

N

Een brandschone oplevering;

N

Een strak resultaat;

Meer Weten?

Werken met een stucadoor in Veenendaal? Neem dan contact met ons op.

ADRES

Vollewens 85
3905 WZ Veenendaal
info@stuctuur.nl

PIETER-JAN

06 - 31 91 70 29

pieterjan@stuctuur.nl

GERTJAN

06 - 12 17 97 77
gertjan@stuctuur.nl

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?