Sauswerk

Hoewel stucwerk onze specialiteit is, leveren we ook mooi sauswerk. Vaak in combinatie met stucwerk, bijvoorbeeld bij een renovatie of nieuwbouw, maar ook als de muren simpelweg opnieuw gesaust moeten worden.

Goed gedekte muren vallen en staan bij de juiste latex voor de juiste situatie. Daarbij is het belangrijk bepaalde zaken in de overweging mee te nemen, zoals: Moet de wand eenvoudig reinigbaar zijn door bijvoorbeeld een vochtige omgeving of een huisdier en welke kleur is gewenst?

Wij doen het werk, zorgen voor goede latex en mooi afgewerkte wanden.

 

Handmatig sauswerk of spuiten

Sausen kan op twee manieren. Met een roller of met een spuit. Wat vooral van invloed is op de keuze is de oppervlakten die moeten worden voorzien van Latex (saus). Bij grote oppervlakten gebruiken we eigenlijk altijd een spuit, bij kleinere ruimten of plekken die lastiger te bereiken zijn kiezen we voor een roller.

Voordelen van Spuiten 

Met een spuit maken we veel meters in kortere tijd ten opzichte van handmatig werken. Als het spuiten nauwkeurig en gelijkmatig is uitgevoerd, wordt het resultaat ook erg mooi strak.

Voordeel van handmatig sausen

Sauswerk met de hand zorgt natuurlijk ook voor een mooi resultaat, maar het gaat wat langzamer. Het geeft wel weer meer controle op de lastige plekken en naast strakke wanden toch ook de subtiele uitstraling van handwerk.

De Vakmannen

Gaat u met Stuctuur in zee, dan is uw sauswerk in de beste handen. We werken precies en onderhouden graag korte lijnen met klanten en derden. Op die manier blijven we in contact, dus voorkomen we verassing en heeft u een realistisch beeld van voortgang en eventuele obstakels.

Onze klanten vinden het ook fijn dat we hier zo scherp op zijn, dat horen we elke keer met veel plezier weer terug. Dus als u meer wilt weten of gewoon even wilt overleggenkunt u geheel vrijblijvend contact opnemen, we denken gaat mee. 

Lees gerust de reviews, dan krijgt u een idee wat onze klanten van ons vinden: 

stefanie barkok
stefanie barkok
23/04/2024
Wat een toppers, deze mannen! En wat een vakmanschap. Ze zijn meedenkend, flexibel, werken netjes en zijn super professioneel. Ook was ik blij verrast met de fijne communicatie, en de goede sfeer die ze met zich meebrachten. Pieter-Jan en Gertjan; bedankt !! Tot de volgende verbouwing.
Davy van Alfen
Davy van Alfen
17/02/2024
Bij ons is de willendheid van P.J nog steeds iets waar we enthousiast van zijn. Onze overdracht van het huis was plots een maand eerder en raad is wie er toch in deze drukke tijd zijn planning omver wilde gooien.......juist! STUCTUUR😃 Gelijk ook een klik en prachtig werk verricht! Duidelijke communicatie, denkt mee en we raden Stuctuur zeker aan! We zouden ook echt niet weten, wat er beter kan! Prijstechnisch is het prima en helemaal niet overdreven. In ons geval, was het elke cent 100000% waard! Achteraf hadden we nog wat verf nodig en heeft Pieter Jan ook nog geregeld, terwijl de beste man gewoon vakantie had. Echt super!!!! Mvg, Fam. van Alfen
Andy Berkouwer
Andy Berkouwer
16/02/2024
Pieter-Jan en Gertjan hebben bij ons het plafond gestuukt van de gehele benedenverdieping en de muren van het toilet en een kozijn waar een stalen deur ingezet wordt. Alles ziet er super strak uit! In 3 dagen was de klus geklaard. Ook houden ze zich keurig aan de afspraak qua tijd en planning. En ruimen ze zoveel als je redelijkerwijze kunt verwachten de rommel weer op. Als ze zeggen we zijn er om 8:00 uur dan zijn ze er ook om 8:00 uur. Ik kan Stuctuur van harte aanbevelen voor al uw stuukwerk!
Arnoud Jansen
Arnoud Jansen
15/01/2024
Erg netjes gewerkt door deze geweldig gezellige jongens. Dit was de 4e opdracht voor dit bedrijf. Mocht er een volgende keer komen bellen wij jullie gelijk weer. Bedankt!
Gijs van der Weide
Gijs van der Weide
09/10/2023
Onze dakkapel laten stucen door Stuctuur. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat! Maar ook over de communicatie en zeer vriendelijk in de omgang. Volgende keer bellen we jullie zeker weer!
Monique Beukeboom
Monique Beukeboom
26/04/2023
Een goed bedrijf heeft het druk, we moesten daarom wel wachten, maar dat was het waard: door het plafond glad te laten stuccen, hebben we een 'nieuwe' kamer. Gestucced met gips, en dat is en blijft zacht dus kwetsbaar. Later hoorden we dat er ook een beton variant is. Prettige mannen, flexibel, klus wordt in overleg geklaard.
Gert T
Gert T
10/04/2023
Ze leveren goed werk En konden op korte termijn aan de gang. Vriendelijke stukadoors
Ronald Bouter
Ronald Bouter
08/04/2023
Gert-Jan en Pieter-Jan leveren niet alleen prima werk, maar zijn ook gezellige en nette stukadoors om over de vloer te hebben. Het vertrouwen was gelegd bij het voorbespreken van de klus hier thuis, afspraken maken ging prima en werden nagekomen. Ook werd er meegedacht over dingen en een paar kleine beschadigingen die ik achteraf maakte werden nog even door ze gecorrigeerd. Aanrader!
Petra van der Laan
Petra van der Laan
17/03/2023
Hele professionele hardwerkende mannen! Komen afspraken na. Leveren mooi werk, heel blij met het resultaat!
Arjan van Doorn
Arjan van Doorn
13/03/2023
Ik ken Pieter-Jan van onze kindertijd, na jaren zijn onze paden gelukkig weer gekruist met een schitterend resultaat! Goede service, niet al te prijzig, goede hulp en tips! Mocht je dus nog een goede betrouwbare stukadoor zoeken, zoek dan niet verder! En zorg voor een koffiezetapparaat, dat waarderen ze heb ik gemerkt 🤣 Stuctuur, schitterend stucwerk en niet te duur!

 

WANNEER GAAN WE STARTEN?

ADRES

Vollewens 85
3905 WZ Veenendaal
info@stuctuur.nl

PIETER-JAN

06 - 31 91 70 29

pieterjan@stuctuur.nl

GERTJAN

06 - 12 17 97 77
gertjan@stuctuur.nl

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?