Sauswerk

Hoewel stucwerk onze specialiteit is, leveren we ook mooi sauswerk. Vaak in combinatie met stucwerk, bijvoorbeeld bij een renovatie of nieuwbouw, maar ook als de muren simpelweg opnieuw gesaust moeten worden.

Goed gedekte muren vallen en staan bij de juiste latex voor de juiste situatie. Daarbij is het belangrijk bepaalde zaken in de overweging mee te nemen, zoals: Moet de wand eenvoudig reinigbaar zijn door bijvoorbeeld een vochtige omgeving of een huisdier en welke kleur is gewenst?

Wij doen het werk, zorgen voor goede latex en mooi afgewerkte wanden.

 

Handmatig sauswerk of spuiten

Sausen kan op twee manieren. Met een roller of met een spuit. Wat vooral van invloed is op de keuze is de oppervlakten die moeten worden voorzien van Latex (saus). Bij grote oppervlakten gebruiken we eigenlijk altijd een spuit, bij kleinere ruimten of plekken die lastiger te bereiken zijn kiezen we voor een roller.

Voordelen van Spuiten 

Met een spuit maken we veel meters in kortere tijd ten opzichte van handmatig werken. Als het spuiten nauwkeurig en gelijkmatig is uitgevoerd, wordt het resultaat ook erg mooi strak.

Voordeel van handmatig sausen

Sauswerk met de hand zorgt natuurlijk ook voor een mooi resultaat, maar het gaat wat langzamer. Het geeft wel weer meer controle op de lastige plekken en naast strakke wanden toch ook de subtiele uitstraling van handwerk.

De Vakmannen

Gaat u met Stuctuur in zee, dan is uw sauswerk in de beste handen. We werken precies en onderhouden graag korte lijnen met klanten en derden. Op die manier blijven we in contact, dus voorkomen we verassing en heeft u een realistisch beeld van voortgang en eventuele obstakels.

Onze klanten vinden het ook fijn dat we hier zo scherp op zijn, dat horen we elke keer met veel plezier weer terug. Dus als u meer wilt weten of gewoon even wilt overleggenkunt u geheel vrijblijvend contact opnemen, we denken gaat mee. 

Lees gerust de reviews, dan krijgt u een idee wat onze klanten van ons vinden: 

Elly Lucas
Elly Lucas
02/07/2022
Geverifieerd
Bij het eerste bezoek klikte het al goed met mijn verstandelijk beperkte zus. In haar appartement moesten de muren opnieuw glad gemaakt worden. kregen hele goede adviezen hoe met stopcontacten in de muur omgegaan moest worden. Afspraken maken ging goed. En het werk dat ze hebben afgeleverd is heel goed. hele mooie gladden muren hebben we nu weer. Murenwaren voorzien van erg lelijke structuur verf, die nergens gelijk was van structuur. van heel grof tot heel fijn. En nu nadat de heren van Stukadoorsbedrijf Stuctuur aan de slag gegaan zijn hebben we weer hele mooie gladde muren. Heren nogmaals supper bedankt. En ook de manier hoe jullie mijn zus betrokken bij de werkzaamheden was supper. Deze heren zou ik gelijk weer vragen voor een klus.
Ingrid Drost
Ingrid Drost
26/06/2022
Geverifieerd
Bij ons hebben ze het plafond strak gemaakt en hebben ze de meeste muren strak gemaakt en afgewerkt met beton ciré . Onze ervaringen met Pieter en Gertjan van Stuctuur zijn: om te beginnen korte communicatie lijn , daardoor snelle reactie, afspraken die na gekomen worden en dat door vriendelijke stukadoors die echt passie hebben met hun vak en daar trots op zijn. Mooi om te zien dat niet alleen wij maar zij ook blij waren met het resultaat. Hoe langer we het nu hebben des te mooier we het vinden. We zouden niet anders meer willen. Top resultaat! Mochten we stucwerk of onderhoud nodig hebben dan zouden we hun zekers weer vragen. Bedankt voor de fijne samenwerking Pieter en Gertjan.
Tjerk Hubregtse
Tjerk Hubregtse
21/04/2022
Geverifieerd
Stuctuur zouden wij zeer aanbevelen. Door de duidelijke communicatie en afspraken kwamen we niet ineens voor verrassingen te staan, zowel financieel niet als logistiek. De mannen van stuctuur dachten proactief mee en waren flexibel toen bleek dat de planning wat omgegooid moest worden. Ook werd er snel gereageerd op vragen als we die tussentijds hadden. De mannen van stuctuur werken met een positieve houding en gaven ons het vertrouwen om het volledig aan hun over te laten. Daarnaast zijn we ontzettend blij met het strakke resultaat!
Jolien Van Cap
Jolien Van Cap
07/02/2022
Geverifieerd
De mannen hebben bij mij de keuken gestuukt. Het eindresultaat is top. Ze zijn flexibel en komen hun afspraken na. De communicatie verliep super. Daarnaast zijn ze ook erg vriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
Geertrude Capellen
Geertrude Capellen
06/12/2021
Geverifieerd
Echte vakmensen! Ze denken goed mee en streven hoge kwaliteit na, met minder zijn ze niet tevreden.
Maarten Wieman
Maarten Wieman
03/10/2021
Geverifieerd
De mannen van Stuctuur hebben onze woonkamer, keuken en aanbouw onder handen genomen. Ik wilde graag een ondernemer uit (regio) Veenendaal de klus laten doen. Geen spijt van gekregen. Maakten al snel tijd om te inventariseren hoe groot de klus zou zijn om tot een passende offerte te komen. Werken strak en netjes. Communiceren goed, zijn goed bereikbaar. Van harte aanbevolen. Top resultaat.
Joram van Roosendaal
Joram van Roosendaal
14/07/2021
Geverifieerd
De vakmannen van Stuctuur hebben ons huis gestuct en de badkamer gedaan met beton cire. Wat-een-vakmannen! Pieter-Jan en Gertjan weten echt wat ze doen en komen alle afspraken na. Naast dat we erg tevreden zijn over het eindresultaat wat het ook nog eens een hele prettige samenwerking. Bedankt mannen!
Paula van Zanten
Paula van Zanten
12/04/2021
Geverifieerd
Stuctuur kwam bij ons om meerdere kamers met granol glad te stucen. Wij zijn blij met het resultaat. Twee gezellige en vakbekwame mannen! Wij zouden ze zeker terug vragen voor een klus in de toekomst.
Ben Heitink
Ben Heitink
13/03/2021
Geverifieerd
Ben sinds kort met pensioen, en ben bezig met verbouwen. Heb Structuur ingehuurd om bij mij de benedenverdieping te stucadoren. Heb zelf meer als 40 jr in de bouwwereld als installateur bezig geweest en best wel het een en ander gezien, o.a. stucwerk. Kan niet anders concluderen dat deze jongens eerste klas vakwerk leveren en voor een redelijke prijs. Het was ook prettig in omgang en na oplevering werd alles netjes opgeruimd. Dus voor ieder die stucadoorswerk wil van een hoge kwaliteit en voor een redelijke prijs, is stucadoorsbedrijf STRUCTUUR een echte aanrader. Ben & Marjo Heitink
Nathalie Miltenburg
Nathalie Miltenburg
24/02/2021
Geverifieerd

 

WANNEER GAAN WE STARTEN?

ADRES

Vollewens 85
3905 WZ Veenendaal
info@stuctuur.nl

PIETER-JAN

06 - 31 91 70 29

pieterjan@stuctuur.nl

GERTJAN

06 - 12 17 97 77
gertjan@stuctuur.nl

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?