Sauswerk

Hoewel stucwerk onze specialiteit is, leveren we ook mooi sauswerk. Vaak in combinatie met stucwerk, bijvoorbeeld bij een renovatie of nieuwbouw, maar ook als de muren simpelweg opnieuw gesaust moeten worden.

Goed gedekte muren vallen en staan bij de juiste latex voor de juiste situatie. Daarbij is het belangrijk bepaalde zaken in de overweging mee te nemen, zoals: Moet de wand eenvoudig reinigbaar zijn door bijvoorbeeld een vochtige omgeving of een huisdier en welke kleur is gewenst?

Wij doen het werk, zorgen voor goede latex en mooi afgewerkte wanden.

 

Handmatig sauswerk of spuiten

Sausen kan op twee manieren. Met een roller of met een spuit. Wat vooral van invloed is op de keuze is de oppervlakten die moeten worden voorzien van Latex (saus). Bij grote oppervlakten gebruiken we eigenlijk altijd een spuit, bij kleinere ruimten of plekken die lastiger te bereiken zijn kiezen we voor een roller.

Voordelen van Spuiten 

Met een spuit maken we veel meters in kortere tijd ten opzichte van handmatig werken. Als het spuiten nauwkeurig en gelijkmatig is uitgevoerd, wordt het resultaat ook erg mooi strak.

Voordeel van handmatig sausen

Sauswerk met de hand zorgt natuurlijk ook voor een mooi resultaat, maar het gaat wat langzamer. Het geeft wel weer meer controle op de lastige plekken en naast strakke wanden toch ook de subtiele uitstraling van handwerk.

De Vakmannen

Gaat u met Stuctuur in zee, dan is uw sauswerk in de beste handen. We werken precies en onderhouden graag korte lijnen met klanten en derden. Op die manier blijven we in contact, dus voorkomen we verassing en heeft u een realistisch beeld van voortgang en eventuele obstakels.

Onze klanten vinden het ook fijn dat we hier zo scherp op zijn, dat horen we elke keer met veel plezier weer terug. Dus als u meer wilt weten of gewoon even wilt overleggenkunt u geheel vrijblijvend contact opnemen, we denken gaat mee. 

Lees gerust de reviews, dan krijgt u een idee wat onze klanten van ons vinden: 

 

WANNEER GAAN WE STARTEN?

ADRES

Vollewens 85
3905 WZ Veenendaal
info@stuctuur.nl

PIETER-JAN

06 - 31 91 70 29

pieterjan@stuctuur.nl

GERTJAN

06 - 12 17 97 77
gertjan@stuctuur.nl

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?