Sauswerk

Hoewel stucwerk onze specialiteit is, leveren we ook mooi sauswerk. Vaak in combinatie met stucwerk, bijvoorbeeld bij een renovatie of nieuwbouw, maar ook als de muren simpelweg opnieuw gesaust moeten worden.

Goed gedekte muren vallen en staan bij de juiste latex voor de juiste situatie. Daarbij is het belangrijk bepaalde zaken in de overweging mee te nemen, zoals: Moet de wand eenvoudig reinigbaar zijn door bijvoorbeeld een vochtige omgeving of een huisdier en welke kleur is gewenst?

Wij doen het werk, zorgen voor goede latex en mooi afgewerkte wanden.

 

Handmatig sauswerk of spuiten

Sausen kan op twee manieren. Met een roller of met een spuit. Wat vooral van invloed is op de keuze is de oppervlakten die moeten worden voorzien van Latex (saus). Bij grote oppervlakten gebruiken we eigenlijk altijd een spuit, bij kleinere ruimten of plekken die lastiger te bereiken zijn kiezen we voor een roller.

Voordelen van Spuiten 

Met een spuit maken we veel meters in kortere tijd ten opzichte van handmatig werken. Als het spuiten nauwkeurig en gelijkmatig is uitgevoerd, wordt het resultaat ook erg mooi strak.

Voordeel van handmatig sausen

Sauswerk met de hand zorgt natuurlijk ook voor een mooi resultaat, maar het gaat wat langzamer. Het geeft wel weer meer controle op de lastige plekken en naast strakke wanden toch ook de subtiele uitstraling van handwerk.

De Vakmannen

Gaat u met Stuctuur in zee, dan is uw sauswerk in de beste handen. We werken precies en onderhouden graag korte lijnen met klanten en derden. Op die manier blijven we in contact, dus voorkomen we verassing en heeft u een realistisch beeld van voortgang en eventuele obstakels.

Onze klanten vinden het ook fijn dat we hier zo scherp op zijn, dat horen we elke keer met veel plezier weer terug. Dus als u meer wilt weten of gewoon even wilt overleggenkunt u geheel vrijblijvend contact opnemen, we denken gaat mee. 

Lees gerust de reviews, dan krijgt u een idee wat onze klanten van ons vinden: 

Arie Drost
Arie Drost
03/02/2021
Geverifieerd
Aardige mannen en strak werk, Wij zijn er blij mee
Marieke Van Den Heuvel
Marieke Van Den Heuvel
30/10/2020
Geverifieerd
Marijn vd Boogaard
Marijn vd Boogaard
17/10/2020
Geverifieerd
Top kwaliteit stucwerk! Strak gestuct en overal netjes afgewerkt. Fijne mensen in de omgang.
Gerralt vanS
Gerralt vanS
07/10/2020
Geverifieerd
Stuctuur heeft bij ons het hele huis gestuct. We hebben deze samenwerking als zeer prettig ervaren. Grote voordeel ook is dat Gert-jan een achtergrond als timmerman heeft, waardoor niet alleen het stucwerk kaarsrecht is, maar hij ook goede tips had. Daarbij met beide heren een erg prettige communicatie en afspraak is afspraak. Ik kan ze zeker aanbevelen.
Nicolien Ricken
Nicolien Ricken
06/10/2020
Geverifieerd
Gert-Jan en Pieter-Jan leveren echt vakwerk!! Ze werken erg netjes en heel snel, ze zijn bij ons ook flexibel geweest in hun tijd wat voor ons erg fijn was! Er werd goed meegedacht hoe de dingen net iets mooier konden dan hoe wij ze bedacht hadden, dus een perfect resultaat. Wij zouden ze zeker nogmaals vragen in de toekomst mocht het nodig zijn:-)
Chantal Tisserand
Chantal Tisserand
09/03/2020
Geverifieerd
De mannen van Stuctuur zijn eerst vrijblijvend komen kijken naar de werkzaamheden. Vervolgens kwam er al snel een offerte, waarin was meegenomen dat ik een aantal voorbereidende werkzaamheden zelf zou doen. Het materiaal daarvoor hebben zij geleverd zodat alles goed voorbereid kon worden voor het stucwerk. Tussendoor een paar keer kort contact gehad, vragen werden snel beantwoord. Het stucen is snel en netjes gedaan en na afloop werd alles keurig opgeruimd. Het afkitten van de naden heeft de finishing touch gegeven. Beslist een aanrader om met hen in zee te gaan !
Daphne van Zwetzelaar
Daphne van Zwetzelaar
27/01/2020
Geverifieerd
Super strakke muren afgeleverd door deze harde werkers! Ontzettend blij mee en kan deze mannen van harte aanbevelen!
Sharis de Vrij
Sharis de Vrij
08/12/2019
Geverifieerd
Heel prettig & betrouwbaar in het contact, korte lijntjes, goed te bereiken en er wordt meegedacht en geholpen waar mogelijk. Heel tevreden over het resultaat: strakke muren, en ook heel netjes opgeleverd.
peter westerbeek
peter westerbeek
06/12/2019
Geverifieerd
Prima werk geleverd door de stukadoors van stukadoorsbedrijf Stuctuur. Wij zijn erg tevreden over de service, werktempo en kwaliteit en bevelen dit bedrijf zeker aan bij anderen.
Lonneke P
Lonneke P
15/09/2019
Geverifieerd
Wij zijn erg blij met onze badkamer, keukenblad en de vloeren die ze gesmeerd hebben in betonciré . Mannen komen hun afspraken na en werken erg secuur en ruimen alles op. Echt een bedrijf om aan te bevelen.

 

WANNEER GAAN WE STARTEN?

ADRES

Vollewens 85
3905 WZ Veenendaal
info@stuctuur.nl

PIETER-JAN

06 - 31 91 70 29

pieterjan@stuctuur.nl

GERTJAN

06 - 12 17 97 77
gertjan@stuctuur.nl

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?