Schilderwerk

Regelmatig schilderen van uw woning of bedrijfspand is belangrijk om problemen te voorkomen en de waarde te behouden. Voor al uw schilderwerk in Veenendaal en omgeving gaat u natuurlijk naar Stuctuur, de professionals in stuc- en schilderwerk.

Goed onderhouden buitenschilderwerk beschermt uw pand tegen regen, vorst en slijtage. Aan de binnenkant zorgt het ervoor dat uw kantoor of woning er fris en verzorgd uitziet. Periodiek laten schilderen van uw pand bespaart u op de lange termijn kosten.

 

Schilderwerk op maat

Wilt u uw woning (opnieuw) laten schilderen, dan komen wij graag langs om u te adviseren over de beste aanpak. Bij inpandig schilderwerk kan het handig zijn om eerst te stucen en de klus daarna af te ronden met schilderen in een kleur naar keuze. Gaat het om buitenschilderwerk, dan doen wij eerst een inspectie. Zo bepalen wij hoe de staat van oude verflagen is en of er sprake is van houtrot.

 

Schilderen of spuiten?

Afhankelijk van de toestand van uw woning en uw voorkeuren, hanteren wij diverse schildertechnieken. In een klassieke woning kan het juist mooi zijn om een afwerking met structuur te kiezen. Dan gaan wij traditioneel met de hand en een roller te werk.

Maar u kunt ook kiezen voor moderne schildertechnieken zoals latex spuiten of airless spuiten. Dit past prefect in een zakelijke omgeving of een modern, strak interieur. Wij controleren vooraf of de wanden geschikt zijn of eerst gepleisterd moeten worden. Dat is natuurlijk meer werk, maar u bespaart met spuitwerk wel tot 40% verf en er kan veel sneller gewerkt worden.

De schilderexpert

Gaat u met Stuctuur in zee, dan is uw schilderwerk in de beste handen. Wij zijn een professioneel bedrijf, werken met de beste materialen en hanteren scherpe tarieven. Ook hebben wij aandacht voor het milieu en zorgen voor een goede verwerking van afval en gebruikte materialen.

Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van de situatie, uw wensen en uw budget maken wij een vrijblijvende offerte. Op basis daarvan maakt u een keuze. Bijkomende kosten zijn er niet. En we vertellen u precies hoe lang de klus gaat duren, zodat u daarmee rekening kunt houden.

WANNEER GAAN WE STARTEN?

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?