Stucadoor in Amersfoort

Heeft u plannen voor verbouwing, renovatie of nieuwbouw en overweegt u een vakkundige stucadoor in de arm te nemen? Of wilt u gewoon even overleggen met een expert? Dan hoeft u niet verder te kijken en bent u aan het goede adres bij Stukadoorsbedrijf Stuctuur, de stucadoor in Amersfoort en omgeving. Of u nu een particuliere woning of een bedrijfspand wilt laten stucen, wij knappen het voor u op.

systematisch te werk

 Goed stucwerk vereist een grondige voorbereiding. Denk aan zaken als ondergrond en dikte. Welk materiaal kan je het beste gebruiken? Maar ook een stukje logistiek: wanneer is het handig is om de stucadoor in te schakelen?

Wij van Stuctuur komen graag bij u langs om te kijken hoe de woning erbij staat en wat uw wensen zijn. Ook leggen wij u uit welke mogelijkheden er zijn met stucen en welke keuzes relevant zijn voor uw situatie: Zo is er een verschil tussen het stucen van droge of natte ruimten.

Op basis van de inventarisatie krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Hier staan alle stuc kosten in, u komt nooit achteraf voor verrassingen te staan. Past de offerte binnen uw budget en bij uw wensen, dan gaan wij aan de slag met stucen. Mochten er onvoorziene omstandigheden zijn waardoor er mogelijk extra werk bij komt, gebeurt dat alleen in goed overleg. Wij houden van korte lijnen en duidelijke afspraken. 

Stukadoor uit Veenendaal

elke ruimte vraag om wat anders 

Strak stucwerk pas helemaal binnen het moderne interieur, maar misschien heeft u juist een wat ouder huis en u geeft u de voorkeur aan meer traditioneel pleisterwerk. Geen probleem; Wij denken mee, volgen uw wensen en kunnen zowel strak stucwerk machinaal opspuiten als ook subtiele structuren met de hand. 

Vooraf ziet u duidelijk wat de kosten zijn. Machinaal stucen gaat iets sneller, maar wilt u graag een bepaald patroon op muren en plafonds, dan kunt u kiezen voor handmatig stucen. Los daarvan is machinaal werk soms gewoon niet praktisch, zoals in kleinere ruimtes.  

Misschien klinkt het tegenstrijdig met uw verwachtingen, maar tegenwoordig kiezen veel mensen voor stucwerk in de badkamer of douche. Dat past namelijk prachtig in een strak en modern interieur. Vocht is geen probleem, want er zijn waterdichte materialen die we hier voor kunnen gebruiken. Wij werken zelf graag met BEAL MORTEX, het is als beton ciré, maar al waterdicht vanaf 1mm. Uw Stucadoor in Amersfoort adviseert u graag over materiaal en de opties in kleur en textuur.  

Leuke weetjes (en extra voordelen) 

Er zijn wat interessante effecten van stucwerk die waarschijnlijk geen onderdeel van uw beslissing zullen uitmaken, maar die toch wel extra waarde toevoegen:

N

Stucwerk op muren en plafonds werkt isolerend;

N

Stucwerk op cementbasis heeft een vochtwerende werking;

N

Stucwerk zorgt voor brandvertraging en maakt uw woning dus een beetje veiliger;

Stukadoor Veenendaal

Vraag een offerte aan!

Woont u in Amersfoort of omgeving en heeft u stucwerk gepland staan dat onze vakkundige blik en handen mogelijk goed kan gebruiken? Neem dan contact met ons op om vrijblijvend te overleggen. U kan natuurlijk ook direct een offerte aanvragen. 

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?