Stucadoor in 
Wageningen

Behoefte aan een vakkundige stukadoor in Wageningen? Dan komt u al snel uit bij Stuctuur, de stukadoor in Wageningen en omgeving die iedereen graag inhuurt vanwege de perfecte afwerking. Of u nu een particuliere woning of een bedrijfspand wilt laten stucen, wij knappen het voor u op.

De stukadoor in Wageningen gaat systematisch te werk

Goed stucwerk vereist een grondige voorbereiding. Wij van Stuctuur komen graag bij u langs om te kijken hoe de woning erbij staat en wat uw wensen zijn. Ook leggen wij u uit welke mogelijkheden er zijn met stucen en wat het beste geschikt is voor uw situatie. Zo is er een verschil tussen het stucen van droge of natte ruimten.

Op basis van onze eerste inventarisatie krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Hier staan alle stuc kosten in, u komt nooit achteraf voor verrassingen te staan. Past de offerte binnen uw budget en bij uw wensen, dan gaan wij aan de slag met stucen.

Stukadoor uit Veenendaal

De Stukadoor in Wageningen doet precies wat u wilt

Moderne interieurs vragen om strak stucwerk, maar misschien heeft u juist een oud huis en u geeft u de voorkeur aan traditioneel pleisterwerk. Geen probleem; de stukadoor volgt uw wensen en kan zowel strak stucwerk machinaal opspuiten, als ‘ouderwets’ structuur aanbrengen met de hand.

Vooraf ziet u duidelijk wat de kosten zijn. Machinaal stuken gaat sneller, maar wilt u graag een bepaald patroon op muren en plafonds, dan kunt u kiezen voor handmatig stuken.

Veel mensen kiezen tegenwoordig ook voor stucwerk in de badkamer of douche. Dat past in een strak en modern interieur. De stucadoor in Wageningen adviseert u graag over de keuze van materialen, bijvoorbeeld Beton ciré of Beal mortex, een stuc variant die gegarandeerd waterdicht is.

De voordelen

Stukadoren duurder dan schilderen of behangen? Mag zijn, maar vergeet niet wat de voordelen zijn:

N

Goed isolerend effect van stucwerk op muren en plafonds

N

Vochtwerende werking van stucwerk op cementbasis

N

Stucwerk zorgt voor brandvertraging en dus verhoogde veiligheid

N

En het ziet er natuurlijk ook gewoon goed uit

Stukadoor Veenendaal

Vraag een offerte aan!

Woont u in Wageningen of omgeving en heeft u mogelijk stucwerk dat onze vakkundige blik en handen goed kan gebruiken? 
Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?