Stucwerk 
VEENENDAAL

U bent op zoek naar ervaren stukadoors in Veenendaal of omgeving? Dan is de keus snel gemaakt: Stuctuur is het stukadoorsbedrijf uit Veenendaal bij wie uw stucwerk in goede handen is.
Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met ons vakkundige stucwerk.

Zo werken wij

Er zijn diverse typen stucwerk en het is belangrijk dat uw wensen vertaald worden naar de juiste manier van stucen. Wij van Stuctuur zijn altijd bereid om vrijblijvend een kijkje te nemen in uw huis en van gedachten te wisselen over het door u gewenste stucwerk. Zijn de muren en plafonds in goede staat? Wilt u ook een badkamer en/of doucheruimte laten stucen?

Naar aanleiding van deze inventarisatie en het door u aangegeven budget, maken wij een offerte op maat. Verborgen kosten zijn er niet. Ook weet u vooraf precies hoe lang de klus gaat duren, zodat de overlast beperkt blijft.

Vakwerk in Stucwerk

In moderne woningen is er veel vraag naar strakke interieurs. Stucwerk is bij uitstek geschikt om een strakke look te creëren. U wilt snel en voordelig stucwerk? Kies dan voor spackspuitwerk. De stucadoor uit Veenendaal brengt daarbij een pleisterlaag met een machine aan op muren en plafonds. U kunt kiezen uit vele beschikbare kleuren. Met spackspuitwerk krijgt de ondergrond ook een mooie korrelstructuur.

Een andere mogelijkheid is sierpleister, bijvoorbeeld spachtelputz. Aanbrengen hiervan gebeurt met de hand en elk soort heeft een eigen korreldikte en structuur. Wij kunnen op verzoek voorbeelden tonen.

Wilt u graag een badkamer zonder tegels, maar wel graag decoratief stucwerk? Dat kan, want er zijn ook decoratieve ‘waterdichte’ sierpleisters. Onder andere Beton Ciré en BEAL MORTEX zijn hiervoor meer dan geschikt. Al deze materialen zijn glad en daardoor gemakkelijk schoon te houden.

De voordelen

N

Isolerend: De wanden en plafonds krijgen een goede isolatie;

N

Brandvertragend: Stucwerk werkt ook brandvertragend;

N

Vochtwerend: Stucwerk op cementbasis werkt vochtwerend;

N

Maar vooral: Een strak resultaat

Vraag een offerte aan!

Woont u in Veenendaal of omgeving en heeft u stucwerk dat onze vakkundige blik en handen goed kan gebruiken? 
Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?