STUCWERK

Bij het stucen van uw muren of plafonds maken we gebruik van gips. De precieze toepassing is afhankelijk van het doel. Wilt u laten schilderen of behangen? Dan zorgen wij eerst voor een mooi glad gestucte muur. U kunt ook kiezen voor het aanbrengen van een sierpleister in een kleur naar wens.

Wij behandelen de ondergrond altijd met een voorstrijkmiddel. Ondergronden kunnen teveel of juist te weinig zuigkracht hebben, waardoor stucwerk slecht hecht. Door het voorstrijken ontstaat een uniforme ondergrond met precies de juiste zuigkracht. Dit garandeert dat het stucwerk zich goed hecht aan de ondergrond.

SOORTEN STUCWERK

De huidige woningtrend is om interieurs strak af te werken. Stucwerk past perfect in deze trend. De snelste en voordeligste manier van stucen is met Spackspuitwerk, daarbij wordt de pleisterlaag met een machine aangebracht op wanden en plafonds. Spackspuitwerk geeft de ondergrond een korrelstructuur.

Een alternatief is sierpleister, zoals spachtelputz. Dit stucwerk wordt met de hand aangebracht en kan opgeleverd worden in verschillende korreldiktes. De stucadoors van Stuctuur laten u graag voorbeelden zien.

Wilt u ook graag strakke wanden in uw badkamer? Geen probleem, er is ook decoratief stucwerk dat waterdicht is. Voorbeelden zijn Beton ciré en Beal mortex. Voordeel van deze materialen is dat ze glad zijn en dus gemakkelijk schoon te houden.

Wat we doen

Er zijn vele soorten stucwerk; om te weten welke manier van stucen het beste past bij uw wensen, hebt u een deskundige stukadoor nodig. De vakmensen van Stuctuur komen graag bij u langs om de woning te bekijken en uw wensen te inventariseren. Wat is de huidige staat van de muren en plafonds? Zijn er ook natte ruimten die gestuct moeten worden?

Wij leggen u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van de situatie, uw wensen en uw budget maken wij een vrijblijvende offerte. Op basis daarvan maakt u een keuze. Onvoorziene omstandigheden worden altijd in goed overleg opgelost. En we vertellen u precies hoe lang de klus gaat duren, zodat u daar rekening mee kunt houden.

WANNEER GAAN WE STARTEN?

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?