Stukadoor 
VEENENDAAL

U bent op zoek naar een ervaren stukadoor in Veenendaal of wijde omgeving? Dan is de keus snel gemaakt: Stuctuur is het stukadoorsbedrijf uit Veenendaal bij wie uw woning in goede handen is. Wij hebben al heel wat klanten blij gemaakt met ons vakkundige stukadoorswerk.

Wij leveren vakwerk

In moderne woningen is er veel vraag naar strakke interieurs. Stucwerk daarvoor is bij uitstek geschikt. U wilt snel en voordelig stucwerk? Kies dan voor spackspuitwerk. De stucadoor uit Veenendaal brengt daarbij een pleisterlaag met een machine aan op muren en plafonds. U kunt kiezen uit vele beschikbare kleuren. Met spackspuitwerk krijgt de ondergrond ook een mooie korrelstructuur.

Een andere mogelijkheid is sierpleister, bijvoorbeeld spachtelputz. Aanbrengen hiervan gebeurt met de hand en elk soort heeft een eigen structuur en korreldikte. De stukadoors van Stuctuur kunnen u voorbeelden tonen van hoe dit er in de praktijk uitziet.

Wilt u graag een badkamer zonder tegels? Dat kan, want er is ook waterdicht decoratief stucwerk. Onder andere Beton Ciré en BEAL MORTEX zijn hiervoor geschikt. Deze materialen zijn glad en daardoor gemakkelijk schoon te houden.

Stukadoor uit Veenendaal

Zo werken wij

Er zijn diverse typen stucwerk en het is belangrijk dat uw wensen vertaald worden naar de juiste manier van stuken. Wij van Stuctuur zijn altijd bereid om vrijblijvend een kijkje te nemen in uw huis en van gedachten te wisselen over het door u gewenste stucwerk. Zijn de muren en plafonds in goede staat? Wilt ook een badkamer en/of doucheruimte laten stuken?

Naar aanleiding van deze inventarisatie en het door u aangegeven budget, maken wij een offerte op maat. Verborgen kosten zijn er niet. Ook weet u vooraf precies hoe lang de klus gaat duren, zodat de overlast beperkt blijft.

De voordelen

N

Goede Isolatie: De wanden en plafonds krijgen dankzij stucwerk een goede isolatie;

N

Brandvertragende werking: Mogelijk niet de eerste reden waarom je kiest voor gestucte wanden, maar door de  samenstelling van het materiaal werkt het ook brandvertragend;

N

Vochtwerend: Stucwerk op cementbasis werkt vochtwerend;

N

En natuurlijk, misschien wel het belangrijkste: Een prachtig strak resultaat

Stukadoor Veenendaal

Vraag een offerte aan!

Woont u in Veenendaal of de omgeving van Veenendaal en heeft u stucwerk dat onze vakkundige blik en handen goed kan gebruiken?
Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?