Stukadoorsbedrijf VEENENDAAL

U bent op zoek naar een ervaren stukadoor in Veenendaal? Dan is de keus snel gemaakt: Stuctuur is het stukadoorsbedrijf in Veenendaal bij wie uw stucwerk in goede handen is.
Wij hebben al vele klanten blij gemaakt met ons vakkundige stucwerk.

Hoe wij werken

Er zijn diverse typen stucwerk en alleen een ervaren stukadoor kan uw wensen vertalen naar de juiste manier van stucen. Wij van Stuctuur zijn altijd bereid om vrijblijvend een kijkje te nemen in uw huis en van gedachten te wisselen over het door u gewenste stucwerk. Zijn de muren en plafonds in goede staat? Wilt u ook een badkamer en/of doucheruimte laten stucen?

Naar aanleiding van deze inventarisatie en het door u aangegeven budget, maken wij een offerte op maat. Verborgen kosten zijn er niet. Ook weet u vooraf precies hoe lang de klus gaat duren, zodat de overlast beperkt blijft.

Wij leveren vakwerk

In moderne woningen is er vaak vraag naar strakke interieurs. Stucwerk daarvoor is bij uitstek geschikt. U wilt snel en voordelig stucwerk? Kies dan voor spackspuitwerk. De stukadoor uit Veenendaal brengt daarbij een pleisterlaag met een machine aan op muren en plafonds. U kunt kiezen uit vele beschikbare kleuren. Met spackspuitwerk krijgt de ondergrond een mooie korrelstructuur.

Een andere mogelijkheid is sierpleister, bijvoorbeeld spachtelputz. Aanbrengen hiervan gebeurt met de hand en elk soort heeft een eigen structuur en verschillende korreldiktes. De stukadoors van Stuctuur, Stukadoorsbedrijf uit Veenendaal kunnen u op verzoek voorbeelden tonen.

Wilt u graag een badkamer zonder tegels? Dat kan, want er is ook decoratief waterdicht stucwerk. Het kan met gangbare beton ciré met een toegevoegde laag, maar met name BEAL MORTEX is hiervoor geschikt. Het is altijd glad en daardoor makkelijk schoon te houden. 

De voordelen

N

De wanden en plafonds krijgen een goede isolatie;

N

Stucwerk werkt brandvertragend;

N

Stucwerk op cementbasis werkt vochtwerend;

N

Maar vooral ziet het er heel strak uit;

Vraag een offerte aan!

Werken met onze profesionele stukadoors in Veenendaal?
Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Pin It on Pinterest

Open chat
1
Hallo,
Hier is Pieter-jan van Stukadoorsbedrijf Stuctuur!
Wat kan ik voor je doen?